Produkter för smakade cudell lda (5)

FÄRSK CASSOULET FRÅN CASTELNAUDARY MED ANKCONFIT - FÄRSK

FÄRSK CASSOULET FRÅN CASTELNAUDARY MED ANKCONFIT - FÄRSK

Traditionell ugnstillagning: ta bort skyddsfilmen och förvärm ugnen till 7/240°C. Sänk sedan ugnstemperaturen till 5/150°C (th. 5) för att grädda din "cassole" i: 20 minuter för en portion 45 minuter för två portioner 1 timme och 15 minuter för fyra portioner
Cébette

Cébette

Cébette är känd för sin smakrika smak, som passar både i somriga sallader och i goda varma rätter, och kännetecknas av en tydlig smak och doft. Cébette förväxlas ofta med vårlök, trots att det är en mycket annorlunda variant. Faktum är att denna växt särskiljer sig genom sin underutvecklade lök, som har fått en avlång form så att den nästan smälter samman med sin stjälk. Slutligen är den ätbar på våren, sommaren och hösten (från maj till oktober).
Rengjorda bläckfiskrör - Cephalopodsortiment

Rengjorda bläckfiskrör - Cephalopodsortiment

1 påse bläckfiskrör, vitlök, lök, fyllning (kött eller fisk efter val), salt, peppar, persilja, tomatsås, olivolja, "aioli" och vitt vin. Vi rekommenderar att du tinar dina bläckfiskrör under vatten precis innan du förbereder dem. Fyll rören med den fyllning du valt och stäng änden av röret med en tandpetare. Fräs vitlök, lök och persilja. Tillsätt tomatsåsen och det vita vinet. Blanda i de fyllda rören och låt sjuda i 25 till 35 minuter på låg värme. Vid servering, blanda aiolin med såsen. Servera med pasta eller ris.
ANDEKRAKELER - PÂTÉS

ANDEKRAKELER - PÂTÉS

Friterad anka enligt den périgourdinska receptet görs med ankkött, ankfett och vitlökspuré för en klassisk och tydlig smak. Serveras kall för mer smak, helst på toast som förrätt eller vid måltiden, i en sallad.
Panerade bläckfiskpommes - Kockens Tapas

Panerade bläckfiskpommes - Kockens Tapas

Lägg den frysta produkten i en generös mängd mycket het olja och fritera i 3-4 minuter. Servera varm. Användning av mikrovågsugn rekommenderas inte.